Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Σπάω το φράγμα της μαλακίας!

Με τόσες πουτάνες, επίσημες κι ανεπίσημες, που κάνω παρέα, έχω ξεσχολίσει. Έγινα κι εγώ μεγάλη "πατρινιά πουτάνα"! Πιάνω πουλιά στον αέρα. Δύσκολο να μου τη βγει γκόμενα με κόκκινο...
Μόλις μπήκε στο δωμάτιό μου, η πρώτη της κουβέντα ήταν "Γίνεται χαμαρούς εδώ μέσα!". Μπίνγκοοοο! Το 'πιασα το υπονοούμενο.
"Έχεις γιο στην πρώτη Λυκείου?", τη ρώτησα.
"Καλά, πώς το κατάλαβες?".
"Αυτά τα κωλοπαίδια λένε το χαμό χαμαρούς!". Και την έστειλα...
Όντως, ήταν μικροπαντρεμένη, μικροχωρισμένη κι έψαχνε πατέρα για το γιο της.
Τα χρονάκια της είχαν αρχίσει να περνάνε κι επιδιδόταν πλέον μετά μανίας στο husband hunting, στο "κυνήγι γαμπρού"!
Μόλις πρωτοπηδηχτήκαμε, πήγα να κάνω ένα ντουζάκι. Αλλά ταυτόχρονα την κρυφάκουγα. Πήρε στο κινητό την κολλητή της:
- Παντρεύομαι!
- Αυτός το ξέρει?
- Δεν χρειάζεται, θα το μάθει όταν έρθει η ώρα. Σημασία έχει πως το ξέρω εγώ!
Την είχε πιάσει τέτοια πρεμούρα που παραβίασε κατάφορα τα τρία ΔΕΝ της γκομενικής επιτυχίας:
ΔΕΝ δείχνω υπερβολικά διαθέσιμη.
ΔΕΝ του προτείνω να βγούμε απόψε κι όλας.
ΔΕΝ παραλείπω να του τονίσω πόσο περιζήτητη είμαι.
Προσπαθούσε να μου επιβάλλει την ιδέα πως ΠΡΕΠΕΙ να την παντρευτώ. Πίστευε πως οι άντρες είναι χαζοί κι αν η γυναίκα περιμένει να πάρουν από μόνοι τους μπρος... θα σιτέψει!
Προκειμένου να πετύχει το στόχο της ήταν αποφασισμένη να πατήσει επί πτωμάτων. 
Εννοείται πως ήταν και αντροχωρίστρα ολκής. Όταν με γνώρισε τα είχα ήδη με τη Μ. Έστω και στα τελειώματα. Οπότε έβαλε μπροστά τη "μηχανή": "Ένα τσιμπούκι την ημέρα την τωρινή την κάνει πέρα"!
Προσπαθούσε να σκοτώσει τον Ηρώδη μέσα μου. Μου έστελνε  μέιλ με πανέμορφες μπέμπες. 
Και μου ορκιζόταν πως αν την γκάστρωνα δεν θα γινόταν "σαν τις άλλες τις φάλαινες"! Με διαβεβαίωνε πως θα ήταν "μια κοκαλιάρα έγκυος με μια μικρή κοιλίτσα εκεί μπροστά"!
Προσποιούνταν πως είχε μαζί μου αλλεπάλληλους οργασμούς, αλλά την έπιασα πάλι να λέει κρυφά στην κολλητή της: "στον πούτσο κούκος, στη γλώσσ' αηδόνι"!
"Ρε μπας κι είν' αδελφή?", τη ρωτούσε η κολλητή. "Όχι, όχι, κάτι άλλο είναι, θα το βρούμε", απαντούσε η δικιά μου.
Τις προάλλες η κολλητή της της πρότεινε να με πάει βολτούλα σ' ένα φάρο. 
Οι φάροι δημιουργούν ρομαντική διάθεση, σε κάνουν ν' αναπολείς τη ζωή σου και μπορεί να σου βγει και καμιά πρόταση γάμου. Έτσι, χωρίς να το πολυκαταλάβω, βρέθηκα στο φάρο του Ηραίου, στην Περαχώρα Λουτρακίου.
Φυσικά, πάλι τζίφος η υπόθεση.
Στην επιστροφή ήταν κατσούφα. Χτυπάει το κινητό της. Ήταν πάλι η κολλητή. Προφανώς τη ρώτησε πώς πήγαν τα πράγματα. Άκουσα μόνο την απάντηση της δικιάς μου: "Έσπασε πάλι το φράγμα της μαλακίας ο ηλίθιος"!

5 σχόλια:

Άθη είπε...

Καλησπέρα αγαπητέ...ε,εμ..κι εγώ...προσπαθώ ακόμη (και πά-ντα α υτό κάνω από τη μέρα που σε γνώρισα, μέσα από τα γραπτά, σου εδώ μέσα άλλωστε)...να καταλάβω με το λειψό μου μυαλουδάκι (μάταια?) θα δίξει...ΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, πας και τις βρίσκεις επιτέλους α υτές τις πυρό-βολημένες,βλαμμένες, καμμένες, κι ό-λα τα -μένες τέσπα!...ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ε,δεν μπορεί τις 'προκαλείς'κι ε σύ μάλλον να μπλέξουν μαζί σου...ε,δε γίνεται να έρχονται μό-νες τους σε'σένα...κάτι κάνεις δ εν μπορεί...έχεις κι εσύ το 'μαλακό-μαγνήτη'που'λεγε κάποτε κι ένας φίλος μου (σε΄μένα-όταν του'λεγα για τα ερωτικά μου-) ο 'γιατρουδάκος' όπως το αποκαλώ εγώ που κάποτε ήταν εξαίρετος μπλόγκερ, που είναι φοιτητής ιατρικής, κι εξαιρετικό παιδί..)..ή τον΄βλαμμενό-μαγνήτη?'...πάντως σίγουρα κάτι έχεις γιανά σε πλησιάζουν διάφορα 'σούργελα' όπως η 'ατυχήσασα' και 'ζωντοχήρα' κυρία...ε, ελπίζω να την έδιωξες, 'μετά μουσικής' τη κυρία...ε,ντάξει από τα όσα μας γράφεις φαίνεται έντονα, ότι κάτι δε ν πάει, καθόλου καλά με το μυαλουδάκι της...σίγουρα...ε,γιανά μη συνετιστεί με τον πρώτο γάμο,και με την πρώτη κατραπακιά που έφαγε, (από τον πρώτο γάμο εννοώ) καθώς και με τη πρώτη 'κρυάδα' που πήρε με το πρώτο διαζύγιο..και με το να συνεχίζει, να θέλει πάρ'αυτά κ αι δ εύ τε ρο γάμο...ε,μάλλον ψυχοπαθής είναι η κυρία.....ε,τι να πω....ε,δεν εξηγείται αλλιώς η μαλακία της...έρε τι γίνεται σ'αυτόν τον έρμο τον κοσμάκη!...καλησπέρες βαριεστημένες..

Ψονθομφανήχ είπε...

Αθούλα, η απάντηση είναι απλή: απλά, είμαι λούζερ!

Νικόλαος Παπουτσής είπε...

Καλημέρα φιλαρακι μου καλό...!!!

Νικόλαος Παπουτσής είπε...

Καλημέρα φιλαρακι μου καλό...!!!

Ψονθομφανήχ είπε...

Γειά σου ρε καραφλούλη! Χαθήκαμε!