Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Κόλπα για να τρέχουν πίσω σου όλες οι γκόμενες (Β’ - Η γοητεία είναι παιχνίδι του μυαλού!)

Στις γκόμενες να το παίζεις αδιάφορος.
Καμιά δεν εκτιμά έναν πέφτουλα. Με το πρώτο δείγμα λιγουρίασης χάνει αμέσως κάθε ενδιαφέρον και σεβασμό για σένα.
Όταν κάνεις κωλοτούμπες για χατήρι της δεν είσαι εραστής αλλά γελοτοποιός. Αλλά εκείνη ψάχνει για εραστή κι όχι καραγκιόζη.
Μην είσαι διαρκώς διαθέσιμος ρε μαλάκα. Στις σχέσεις το πυρηνικό οπλοστάσιο είναι το "δεν φοβάμαι μη σε χάσω, δεν με τρομάζει η μοναξιά"!
Μην παρατάς τα πάντα για να τρέξεις πίσω της μόλις σου κουνίσει λίγο το δαχτυλάκι ή τον κώλο της. Κανείς δεν εκτιμά τα στανταράκια και τα σιγουράκια. Πέρνα της το μήνυμα πως εσύ της κάνεις χάρη κι όχι εκείνη σε σένα.
Μη μπεις στη διαδικασία ν’ αλλάξεις για να σε γουστάρει. Πες της με τρόπο πως "αυτός είμαι, σου φτάνω και σου περισσεύω".
Μη μαθαίνεις πριν η γνωριμία κλείσει εξάμηνο το επίθετό της. Ούτε να δεχτείς να σε γνωρίσει κανένας συγγενής της. Προς Θεού: ούτε κουβέντα για γάμους και παιδάκια. Κι αν αρχίσει να σου μιλάει για τους "πρώην" της, μην ψαρώνεις. Κοίτα βαριεστημένα το ρολόι σου ή παίξε με το κινητό σου.
Οι γκόμενες απ’ το πρώτο ραντεβού ανιχνεύουν το έδαφος. Μετράναι πόσο απαραίτητες σου είναι, ως πού μπορεί να φτάσεις, γενικά τσεκάρουν τη μαλακία που σε δέρνει.
Γι’ αυτό να είσαι απρόβλεπτος. Δείξ’ τους πως δεν έχεις την ανάγκη τους. Καν’ τες να νιώσουν την ανασφάλεια που εκείνες προσπαθούν να σου προκαλέσουν!
Το βασικότερο όμως είναι να έχεις αυτοπεποίθηση. Η ταπεινοφροσύνη που διδάσκουν οι παπάδες είναι η χειρότερη αρρώστια. Μακριά κι αλλάργα. 
Πείσε τον εαυτό σου πως είσαι υπέροχος και "κελεπούρι"! Και θα δεις πως θα το πιστέψουν όλοι! Γιατί οι άλλοι υιοθετούν την άποψη που έχεις εσύ για τον εαυτό σου.
Κι ο ομορφότερος να είσαι, αν δείχνεις ανασφαλής, θα σε βλέπουν για κακάσχημο. Η εμφάνιση δεν μετράει. Το μυστικό είναι ο τρόπος που εσύ πλασάρεις τον εαυτό σου. 
Η γοητεία είναι παιχνίδι του μυαλού. Άλλο βλέπεις κι άλλο νομίζεις πως βλέπεις. Είναι ένα είδος υπνωτισμού. Δοκίμασέ το, κι αν δεν πέσει ανάσκελα για πάρτη σου η Μις Κόσμος να μου τρυπήσεις τη μύτη...
Δυο ακόμα συμβουλές:
Α) Μη μπαίνεις στη διαδικασία να συγκρίνεσαι με άλλους. Αμέσως τους δίνεις αξία και υποτιμάς τον εαυτό σου. Αν βρεθείς σε μια παρέα που κάποιος μάγκας κλέβει τις εντυπώσεις, αγνόησέ τον πλήρως. Κάνε σαν να μην υπάρχει. Και θα δεις πως σύντομα εσύ θα γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Β) Βρε μαλάκα κάγκουρα, στο πρώτο ραντεβού δεν πάνε τη γκόμενα σε μέρη που πηγαίνουν με τους κολλητούς τους. Ξέχνα τη Θύρα 7, το Ιπποδρόμειο, τις μπαρμπουτιέρες, τα στριπτιζάδικα, τα πατσατζίδικα, τις παράνομες κυνομαχίες. Κι αν δεν έχεις πάει ποτέ σε άλλα μέρη, κάνε κανα-δυο προπονησούλες σε μερικά ρομαντικά μέρη πριν κλείσεις το πρώτο ραντεβού...

2 σχόλια:

Άθη είπε...

Εεε,εμ...καλημέρες αγαπητέ...ε, εχμ...ναί...βλέπω συνεχίζεις ακάθεκτος (τις 'μνημιώδης' (όπως έλεγες κάποτε κι εσύ για'μένα) αναλύσεις σου...χοχχοοοοχοχοοχοο! καλά κάνεις...ε,εμ...τώρα όσο για το ποστάκι...ε...στο πρώτο μισό του ποστακίου (αυτό που αφορά τις γυναίκες) καλά τα λες.....έτσι σκέφτονται και έτσι το βλέπουν οι γυναίκες....και πρνωσοπικά, είμαι κι εγώ μια, από αυτές που σιχαίνονται...(μετά βδεληγμίας θα'λεγα) όλους αυτούς τους γελοίους...που κάνουν ένα σωρό μαλακίες, (κι υπόψιν ΟΧΙ επειδή σε ΘΈΛΟΥΝ ή επειδή ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ πραγματικά...) αλλά μό-νο και μό-νο, επειδή θέλουν να σε'κουτουπώσουν'...γιανά μπορούν μετά να περηφανέυονται στους φίλους τους ή γιανά τους κάνουν ζήλειες 'ότι:-'να εγώ κατάφερα να τη ρίξω αυτή τη γκόμενα' και άλλα τέτοια χαζά...σαν τα 15χρονα (ή για την ακρίβεια ούτε τα 15χρόνα δεν κάνουν έτσι)...ή γιανά μπορούν να 'προσθέσουν κ αι αυτή τη γκόμενα ανάμεσα στα άλλα 'κεκτημένα' ή τα άλλα 'τρόπαιά' τους....παπαριές...βέβαια και το να είναι, κάποιος εντελώς αδιάφορος και 'φαντασμένος' είναι κι αυτό άσχημο...αλλά'ντάξει...το χειρότερο όμως είναι αυτός ο τύπος αντρών...οι γελοίοι...καραγκιόζηδες...που κάνουν διάφορες παπαριές-γελοιότητες δήθεν γιανά κερδίσουν 'τη καρδιά' μιας γυναίκας... από'κεί και μετά, όμως (από το πρώτο μισό, και μετά) αρχίζει η εκνευριστική αλαζονεία, μεγαλομανεία....και η....μαλακία των αντρών που φυσικά είναι παροιμιώδης...ΔΕΝ μας είστε και τόσο σημαντικοί, ή και τόσο απαραίτητοι όσο νομίζετε αγαπητέ...μπορούμε να ζήσουμε, και χωρίς εσάς...σε αντίθεση με εσάς που δεν αντέχεται ούτε μια μέρα χωρίς το γυναικείο μουνί...(τώρα βέβαια'νταξει,) οι...'άντρες' δεν αναζητούν απαραίτητα μια γυναίκα..καθότι το'χουνε γυρίσει πολλοί από αυτούς 'στο αλλού'....αλλά τέσπα...πάντως οι γυναίκες έχουν, λιγότερο ηλίθιους και λιγότερο γελοίους τρόπους γιανά 'προσσεγγίσουν' έναν άντρα...ε άν τον θελήσουν...και δεν κάνουν εκατοντάδες γελοιότητες...και μαλακίες...γιανά τραβήξουν το ενδιαφέρον του..ίσως θα'πρεπε να ξανά σκεφτείτε σοβαρά να αλλάξετε πολλά πράγματα στην συμπεριφορά σας, και στον τρόπο που 'χειρίζεστε' την ερωτική σας ζωή....καλημέρες και πάλι....μετά από πολλές μέρες....

Ψονθομφανήχ είπε...

Aθουλίνι, μετά το δικό σου "χείμμαρο"
τι να πει κανείς...