Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Σπάω την αντρική ομερτά κι αποκαλύτω τα μεγάλα μυστικά μας!

Κυρίες μου, διαβάστε να μαθαίνετε...
- Ο άντρας που ορκίζεται πως σιχαίνεται τις πουτάνες, το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι δεν κωλώνει να σου πει κατάμουτρα και το τερατωδέστερο ψέμα.
- Θαυμάζει ο άντρας σου κάποια αδέσμευτη κοπέλα του κύκλου σου και λέει πως "πρέπει να της τα φτιάξουμε με κάποιον"; Αυτό μεταφράζεται ως "αν δεν ήσουνα εσύ στη μέση θα την είχα ήδη πηδήξει".
- Τον κεράτωσες κι εκείνος δείχνει πρόθυμος να σε συγχωρέσει; Χώρισέ τον αμέσως. Συμψηφίζει τη μία και μοναδική δική σου απιστία με όλες τις δικές του στο παρόν, στο παρελθόν και στο μέλλον.
- Πάντα τα "επαγγελματικά ραντεβού" ενός άντρα είναι επικίνδυνα. Αλλά όταν σου λέει πως θα βγει όχι με άνθρωπο (π.χ. Κώστα, Γιάννη κ.λπ.) αλλά με επάγγελμα (χρηματιστή, λογιστή, δικηγόρο κ.λπ) ε... τότε έχεις σίγουρα γίνει δορκάδα!
- Ξαφνικά σου κάνει καινούργια σεξουαλικά κολπάκια στο κρεβάτι; Μην ενθουσιάζεσαι. Σίγουρα δεν τα έμαθε στη δανειστική βιβλιοθήκη του δήμου.
- Έχει πολλές φίλες και συνεργάτιδες; Ακόμα κι αν δεν έχει κάνει τίποτα μαζί τους, σίγουρα το παλεύει.
- Ο άντρας σου χτυπιέται κάθε μέρα στο γυμναστήριο; Κακά μαντάτα! Κάποια έχει βάλει στο μάτι και σίγουρα δεν είσαι εσύ αυτή.
- Την πρώτη φορά που κάνατε σεξ δεν φόρεσε προφυλακτικό; Τρέξε στο γιατρό.
- Ξέρει ο άντρας σου πού είναι τα γυναικεία τμήματα σ’ όλα τα πολυκαταστήματα της Αθήνας; Και τον γνωρίζουν όλες οι πωλήτριες με το μικρό του όνομα; Χρειάζεται να σας εξηγήσω πως ο τύπος κάνει δώρα σ’ όλο το γυναικείο πληθυσμό της πόλης;
- Μήπως αρχίζει ξαφνικά να βάζει κολόνια πριν φύγει για τη δουλειά του; Περιττό να σας εξηγήσω πως δεν δίνουμε δεκάρα για το τι γνώμη έχουν οι άλλοι άντρες για τη μυρωδιά μας.
- Σου λέει πως δεν ξέρει το πρόγραμμά του; Εννοεί πως δεν θέλει να ξέρεις εσύ το πρόγραμμά του.
- Άρχισε να πλένει μόνος του τα ρούχα και τα εσώρουχα; Μην χαίρεσαι καθόλου. Απλά φροντίζει να καταπιεί η αποχέτευση όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία.
- Φαντάζομαι δεν θα προβληματιστείς ούτε ένα δευτερόλεπτο για το λόγο που αγόρασε αυτό το παράξενο μαραφέτι που αφαιρεί τις τρίχες απ’ τα ρούχα.
- Τελευταία συνηθίζει να γυρνάει μετά τα μεσάνυχτα γιατί περνάει καλά "με τους παλιόφιλους"; Ένα σου λέω: σπάνια ο άντρας μένει έξω μετά τα μεσάνυχτα αν δεν υπάρχει στη μέση η προσδοκία για σεξάκι.
- Κλείνω με κάτι θετικό: συνηθίζει ο αντρούλης σου να πέρδεται όταν είσαστε τα δυο σας; Μην αγανακτείς. Δείχνει πως αισθάνεται απολύτως άνετα μαζί σου. Εκείνος που κρύβει τα αέριά του σίγουρα κρύβει και τις πολύ βρομερότερες πράξεις του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: